Leave your life behind

Leave your life behind

Tarragona I.

2018. október 07. - Zsu.

Scroll down for the English version.

 

Tegnap délután sikerült kicsekkolni a barcelonai hostelből. Rosa elbúcsúzott, amikor délután véget ért a műszakja és mondta, hogy majd küldjek neki képeket :) Szóval remélem minden rendben volt velem, és elégedett volt a munkámmal. (Az önkéntesek munkáját értékelik a weboldalon, egyértelműen a rosszabb értékelés a későbbi munkakeresésnél nem a legelőnyösebb. Illetve ha valaki nagyon rossz értékelést kap, akkor a profilját felfüggesztik 1 hónapra, amíg az oldal kivizsgálja mi történt.)

Tarragona 1 óra út vonattal Barcelonától délre, szóval gyorsan ide is értem. Ez lesz a legrosszabb része a dolognak, az utazás.

Az első, ami feltűnt a városban, hogy az utcák kb. üresek. Ez Barcelona után egész meglepő, pláne hogy ez egy 130ezer fős város. Jó, pont szombat volt, de azért mégis.

Este még elmentem sétálni a városba. A főutca tele van éttermekkel, fagyizókkal. A főutca végén pedig ott a tenger, amíg csak a szem ellát. Nagyon szép :) Lesétáltam a partra még kicsit olvasgatni. A homok annyira puha, sokkal jobb a strand itt, mint Barcelonában (pedig ott több partot is próbáltam).

 

I checked out from the hostel yesterday. Rosa said goodbye when her shift ended, and asked me to send her pictures later. So I hope everything was fine with me and she was satisfied with my work (The hosts write a review about the volunteers’ work, and a bad review not too advantageous in the future. And if I get a negative review, the website will suspend my account while they investigate what happened – it’s usually a month)

Tarragona is 1 hour far from Barcelona so I got here quickly, but this will be the worst part of the tour – the travel parts.

The streets werw almost completely empty here. This is very surprised me after Barcelona, and it’s not a small city at all, 130thousand people lives here. Okay, it was Saturday but still.

I went out to the city for a walk. The main street is full with restaurants and with ice cream shops. And at the end there is the ocean, as far as the eye can reach. It’s beautiful. I went to the beach to read a little. The sand is so soft here, so different then in Barcelona, and I tried several beaches there.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leaveyourlifebehind.blog.hu/api/trackback/id/tr3614285953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása