Leave your life behind

Leave your life behind

Tarragona III.

2018. október 16. - Zsu.

Scroll down for the English version.

 

A mai nap az utolsó teljes napom itt a hostelben, holnap megyek tovább. A ma estémet ráadásul már egyedül töltöm, mert Ruxi egy éjszakai busszal megy tovább Madridba.

Nem írtam sokat Tarragonáról mert azon kívül hogy szép, nincs mit mesélni róla. Van pár látnivaló de ezeket egy nap alatt körbe is jártam, utána már csak a városban és a parton sétálgattam.

A hostel kitakarításával végeztünk. Bár még most is lenne mit csinálni, de ezt már meghagyjuk a tulajnak.

 

The today is the last full day in the hostel, I will go to an other city tomorrow. And I will spend this night alone because Ruxi will go to Madrid with a night bus.

I didn’t write too much about Tarragona. It’s a nice city, but I can’t talk a lot about it. There are some sights but I visited these in one day. After I just walked around in the city and at the beach.

We finished the cleaning at the hostel. We can do some more things, but we leave it for the owner.

I have to pack my suitcase now, and I am going to leave Tarragona at tomorrow morning.

A bejegyzés trackback címe:

https://leaveyourlifebehind.blog.hu/api/trackback/id/tr6714299319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása